Wie zijn we

Wij zijn de totaalontzorger voor de MKB-ondernemer!

Adfico is een full-service administratie- en belastingadvieskantoor voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf. Het kantoor is centraal gelegen in Almelo, gevestigd in het Matrix Bedrijvencentrum, maar Adfico verleent haar diensten aan ondernemers in heel Nederland.

De ondernemer achter Adfico, gestart in 2017, is Robert Fidder. Enthousiast en kundig staan hij en zijn team van dag tot dag klaar voor ondernemers om hen te ontzorgen op administratief en fiscaal gebied.

Robert heeft bij diverse accountantskantoren jarenlange kennis en ervaring opgedaan. Hij weet daardoor heel goed wat ondernemers in het midden- en kleinbedrijf verwachten van hun accountant, boekhouder of adviseur. Zij verwachten snelle en prettige communicatie, heldere adviezen en een meedenkende sparringpartner die ze terzijde staat. Op die manier krijgen ondernemers de ruimte om te doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen.

Adfico is lid van het Register Belastingadviseurs (rb.nl), dé waarborg voor goed fiscaal advies. Daarnaast is het kantoor ook lid van FISCOUNT (fiscount.nl). Zo heeft Adfico dus alles in huis om ondernemers optimaal van dienst te kunnen zijn. Dit terwijl Adfico wel de charme heeft van het persoonlijke en laagdrempelige kantoor.​ Adfico is hét administratie- en belastingadvieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf.

Geïnteresseerd in onze werkwijze?
Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.