Wie zijn we

Wij zijn de totaalontzorger voor de MKB-ondernemer!

Adfico is een full-service administratie- en belastingadvieskantoor voor midden en kleinbedrijf, gevestigd in het Matrix Bedrijvencentrum aan de Plesmanweg 9 in Almelo. Adfico richt zich dus met name op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. De ondernemer achter Adfico, gestart in 2017, is Robert Fidder. Enthousiast en kundig staan hij en zijn team van dag tot dag klaar voor ondernemers om hen te ontzorgen op administratief en fiscaal gebied.

Robert heeft bij diverse accountantskantoren jarenlange kennis en ervaring opgedaan. Hij weet daardoor heel goed wat ondernemers in het midden- en kleinbedrijf verwachten van hun accountant, boekhouder of adviseur. Zij verwachten snelle en prettige communicatie, heldere adviezen en een meedenkende sparringpartner die ze terzijde staat. Hierdoor krijgen ondernemers de ruimte om te doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen.

Adfico is lid van het Register Belastingadviseurs: rb.nl, dé waarborg voor goed fiscaal advies. Daarnaast zijn wij ook lid van FISCOUNT: fiscount.nl. Wij hebben dus alles in huis om ondernemers optimaal van dienst te kunnen zijn. Dit terwijl Adfico wel de charme heeft van het persoonlijke en laagdrempelige kantoor.​ Adfico is het administratie- en belastingadvieskantoor voor midden- en kleinbedrijf.

Geïnteresseerd in onze werkwijze?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
De koffie staat klaar.