Wat doen we

Adfico ontzorgt de MKB-ondernemer met administratie, belastingen en advies.

HET HART VAN DE ONDERNEMING IS DE ADMINISTRATIE

Een tijdige en juiste verwerking van de boekhouding levert een schat aan informatie op. Daarmee kan tijdig worden ingespeeld op ontwikkelingen. Adfico streeft naar een optimale digitalisering van de administratie, zodat op elk moment het gewenste inzicht in de actuele situatie is.

Alles zelf doen of doen wij het samen? Hier maken wij samen met u heldere afspraken over. Een start maken met digitaal boekhouden? Wij begeleiden hierbij want zo hoort het! Kortom, Adfico ontzorgt!

VEEL TIJD BESPAREN OP DE ADMINISTRATIE?​

Adfico werkt veel met de boekhoudsoftware van KING Software. Je kiest zelf de modules die je wilt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk en snel factureren. Inkoopfacturen en bankmutaties kunnen ook eenvoudig en geheel digitaal worden verwerkt. Na een goede inrichting én begeleiding door ons wordt veel tijd bespaard op de administratie. Maar ook moeite en kosten!

WERKEN MET ANDERE SOFTWARE?

Geen enkel probleem! Wij hebben ervaring met veel andere pakketten (o.a. SnelStart, Visma, E-boekhouden). Onze visie: de ondernemer moet werken met die software die bij hem of haar past. Wij passen ons daar gewoon op aan!

JAARCIJFERS EN FISCALE AANGIFTEN TOT IN DE PUNTJES VERZORGT

Geen enkele ondernemer ontkomt er aan: ieder jaar de jaarcijfers en fiscale aangiften opstellen. Natuurlijk verzorgt Adfico deze tot in de puntjes!

Wij zijn goed op de hoogte van de wet- en regelgeving. Of de onderneming wordt uitgeoefend in de vorm van een eenmanszaak, vennootschap onder firma of  een B.V., wij zorgen voor de juiste jaarcijfers en fiscale aangiften. Adfico neemt de ondernemer graag mee in hoe de cijfers tot stand komen. Want uiteindelijk zijn het de cijfers van de onderneming!

ADFICO ONTZORGT

Wij zorgen voor een adequate indiening van alle stukken, zoals bij de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. De ondernemer heeft er zo geen omkijken naar.

ONDERNEMER, WAT IS JOUW VISIE EN MISSIE?

Adfico ondersteunt graag bij het bereiken van de stip op de horizon. Daarom adviseren wij op allerlei gebieden, zaken waar de ondernemer mee te maken heeft en krijgt. Dit kan zijn op administratief en fiscaal gebied, maar ook op het gebied van subsidies of personeel. Wij zijn erop gericht dat de ondernemer het gewenste inzicht krijgt in de financiële en fiscale situatie, zowel van de onderneming als privé.

STARTENDE ONDERNEMER?

Dan helpen wij bij het opstellen van een ondernemingsplan en het verkrijgen van de financiering. De financiering kan geregeld worden bij reguliere banken, maar wij hebben ook contacten bij alternatieve financiers. Ons netwerk komt zo uitstekend van pas. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (rb.nl) en FISCOUNT (fiscount.nl). Hierdoor hebben we alle benodigde kennis binnen handbereik. Ook dat is onze kracht!

Geïnteresseerd in onze werkwijze?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.