Wat doen we

ADFICO ontzorgt de MKB-ondernemer met administratie, belastingen en advies.

HET HART VAN DE ONDERNEMING IS DE ADMINISTRATIE

Een tijdige en juiste verwerking levert een schat aan informatie op waarmee kan worden ingespeeld op ontwikkelingen. Adfico streeft naar een optimale digitalisering van de administratie, zodat op elk moment het gewenste inzicht in de actuele situatie is.

Alles zelf doen of doen wij het samen? Hier maken wij samen met u heldere afspraken over. Een start maken met digitaal boekhouden? Wij begeleiden hierbij want zo hoort het! Kortom, Adfico ontzorgt!

VEEL TIJD BESPAREN OP DE ADMINISTRATIE?​

Adfico werkt veel met de software van KING Software waarmee makkelijk gefactureerd worden aan klanten. Inkoopfacturen en bankmutaties kunnen bijvoorbeeld eenvoudig geheel digitaal worden verwerkt. Na een goede begeleiding door ons wordt veel tijd bespaard op de administratie. Maar ook moeite én kosten!

WERKEN MET ANDERE SOFTWARE?

Geen enkel probleem! Wij hebben ervaring met veel andere pakketten (o.a. SnelStart, Visma, E-boekhouden). Onze visie: de ondernemer moet werken met die software die bij hem of haar past. Bovendien passen wij ons daar gewoon op aan!

Adfico ontzorgt met administratie, belastingen en advies!

JAARCIJFERS EN FISCALE AANGIFTEN TOT IN DE PUNTJES VERZORGT

Geen enkele ondernemer ontkomt er aan: ieder jaar de jaarcijfers en fiscale aangiften opstellen. Natuurlijk verzorgt Adfico deze tot in de puntjes!

Wij zijn goed op de hoogte van de wet- en regelgeving. Of de onderneming wordt uitgeoefend in de vorm van een eenmanszaak, vennootschap onder firma of b.v., wij zorgen voor jaarcijfers en fiscale aangiften die voldoen aan alle eisen. Adfico neemt de ondernemer graag mee in hoe de cijfers tot stand komen. Want uiteindelijk zijn het de cijfers van de onderneming!

ADFICO ONTZORGT

Wij zorgen voor een adequate indiening van alle stukken, zoals de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. De ondernemer heeft er zo geen omkijken naar.

Adfico ontzorgt met administratie, belastingen en advies!

WAT IS DE MISSIE & VISIE VAN DE MKB-ONDERNEMER?

Adfico ondersteunt graag bij het bereiken van die stip op de horizon. Daarom adviseren wij op allerlei gebieden, dus zaken waar de ondernemer mee te maken heeft en krijgt. Dit kan zijn op administratief en fiscaal gebied, maar ook op het gebied van subsidies of personeel. Wij zijn erop gericht dat de ondernemer het gewenste inzicht krijgt in de financiële en fiscale situatie, zowel van de onderneming als privé.

STARTENDE ONDERNEMER?

Dan helpen wij bij het opstellen van een ondernemingsplan en het verkrijgen van de financiering. De financiering kan geregeld worden bij reguliere banken, maar wij hebben ook contacten bij alternatieve financiers, zoals Spotcap en Funding Circle.

Adfico is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs: rb.nl en FISCOUNT: fiscount.nl. Hierdoor hebben we alle benodigde kennis binnen handbereik. Ook dat is onze kracht!

Adfico ontzorgt met administratie, belastingen en advies!

Geïnteresseerd in onze werkwijze?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
De koffie staat klaar.